Followers

Monday, March 28, 2011

13 December 2010

   Dah 3 bulan lebih tak update blog..tarikh kat atas tarikh last aku update..hehe..klau nak ckp 3 bulan bz pun tak logik jugak..ok la..aku malas..AIN punya pasai aku kena update jugak..hehee..ntah la sekarang ni dh jadi malas sket nk ngadap lap top..klau bukak pn sat ja..on9 pn sat ja..lagi pun sem ni BZ sgt..banyak btoi keja..nak bt lesen moto lagi..(benda  paling meluat skali nak bt,tapi kena bt jgk..huh.!!)dan sem ni jgk aku jarang balik rumah disebab kan kesebokkan aku..nasib baik En Mahizan ada..hehe..Tq sebab slalu ada ngan b.. 
luv u..♥ ♥ =P

3 comments:

  1. lama x update smpai berkulat dag blog tu.. hahaha

    ReplyDelete
  2. ceh..hampa kata kat aku na..tunggu!!haha..

    ReplyDelete